Upptäck nyttiga tips och råd om varmvattenberedare

Appliance varmvattenberedare - fakta och tips

Appliance tillverkar varmvattenberedare, värmepumpar, avfuktare och vitvaror. Märket kan i Sverige kategoriseras som ett lågprismärke. Servicenät och tillgång på reservdelar är begränsat.

Appliance är ytterligare ett i raden av lågprismärken som poppat upp på den svenska marknaden för varmvattenberedare. Huvudsakligen tillverkar företaget vitvaror, värmepumpar och avfuktare. Prisnivån på Appliance varmvattenberedare är högre än hos ungerska Hajdu, men utbudet av reservdelar och märkesåterförsäljare i Sverige är inte att hurra för.

Appliance varmvattenberedare – bra för fritidshus och sommarstugor

En varmvattenberedare från Applicance är främst att rekommendera för sommarstugan eller fritidshuset. I bostaden – där varmvattenberedaren dagligen utsätts för hårda påfrestningar – är det bättre att satsa på en varmvattenberedare från en tillverkare med ett bättre utbyggt servicenät och reservdelsutbud. En varmvattenberedare från Appliance får således betraktas som en engångsberedare som ersätts med en ny så fort den får ett allvarligare fel.

Appliance – osäkert kort

Appliance har i skrivande stund inte testats i förhållande till något av de etablerade märkena av varmvattenberedare, däribland Nibe och Oso. Därför är kundernas produktrecensioner den enda vägledande källan för dig som är i behov av produktinformation om varmvattenberedare från Appliance.

Vattenberedare