Upptäck nyttiga tips och råd om varmvattenberedare

Oso varmvattenberedare - fakta och tips

Oso varmvattenberedare är Norges motsvarighet till Nibe. Vattenberedarna är hållbara, energisnåla och snygga. Den som bor i Sverige får emellertid räkna med dyra och ibland svåråtkomliga reservdelar.

Oso varmvattenberedare är tillverkade i Norge och håller hög kvalitet. Prissättningen är jämförbar med svenska konkurrenten Nibe. Oso tillverkar eldrivna varmvattenberedare mellan 30 och 300 liter – beredarna har ett steglöst temperaturreglage med en maximal temperatur på 90 grader. Varmvattenberedarna från Oso är utrustade med ett överhettningsskydd. Oso har ett femtiotal återförsäljare runt om i Sverige – men antalet är desto större på hemmamarknaden i Norge.

Oso varmvattenberedare reservdelar

Oso betraktas som ett udda märke i Sverige, trots att varmvattenberedarna håller mycket hög kvalitet. Det beror främst på att svenskarna föredrar att köpa varmvattenberedare från inhemska Nibe, som har billigare reservdelar och ett rikstäckande servicenät. Vilken varmvattenberedare som är bäst är svårt att säga. Modellutbudet är snarlikt och både Nibe och Oso säljs kompletta med ventiler och stickpropp.

Oso varmvattenberedare – tidsenlig design

En varmvattenberedares design är sekundär för de allra flesta, men i de fall varmvattenberedaren av praktiska skäl måste placeras synlig blir dess design desto viktigare. Oso varmvattenberedare är en av få tillverkare som faktiskt satsat påtagligt på sin design. Snyggt eller inte – bedöm själv genom att ta en titt på modellsortimentet på oso.no.

Vattenberedare