Upptäck nyttiga tips och råd om varmvattenberedare

Hajdu varmvattenberedare - fakta och tips

Hajdu är en lågpristillverkare av varmvattenberedare från Ungern som etablerat sig på den svenska marknaden, mycket tack vare återförsäljaren Byggherren.

Hajdu är en förhållandevis ny aktör på den svenska marknaden för varmvattenberedare. Hajdu är ett ungerskt märke som riktat in sig mot att tillverka billiga varmvattenberedare. Varmvattenberedarna är mycket billigare än motsvarande varmvattenberedare från etablerade tillverkare som Nibe och Thermia – genom att köpa en Hajdu varmvattenberedare sparar man i regel ett par tusenlappar jämfört med att köpa en kvalitetsberedare.

Varmvattenberedare från Hajdu – återförsäljare i Sverige

Värt att notera är att Hajdu saknar märkesåterförsäljare på den svenska marknaden. De flesta Hajduberedare säljs via Byggherrens nätbutik. Här kan du köpa varmvattenberedare från Hajdu med volymer mellan 30 och 100 liter. Byggherren säljer även ett stort antal reservdelar till Hajdu varmvattenberedare. I övrigt är det möjligt att hitta begagnade Hajduberedare förmånligt på Blocket.

Allmänna fakta om Hajdu varmvattenberedare

Hajdu varmvattenberedare har korrosionsskydd av emalj och isolering av polyuretan. Samtliga varmvattenberedare från Hajdu är tillverkade för lodrät montering på väggen. Vattenberedarna levereras med samtliga ventiler. Intressant i sammanhanget är emellertid att Hajduberedarna håller betydligt lägre priser på hemmamarknaden i Ungern jämfört med den prissättning som råder i Sverige.

Vattenberedare